Akustiikkalevy 1220 x 2420mm

89,90 

Poista

Ääntä eristävät ja vaimentavat akustiikkalevyt

 

Akustiikkalevyt on valmistettu polyesteristä. Levyt ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää. Akustiikkalevy eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti. Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan vain 9 millimetriä. Akustiikkalevyjä voidaan käyttää seinäkkeissä, seinissä tai katoissa. Akustiikkalevyt soveltuvat erityisesti toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin.

Akustiikkalevyjä voidaan leikata katkoteräveitsellä tasaista pintaa vasten. Levyjä voidaan leikata myös viisteeseen, jolloin esimerkiksi seinän sisänurkkaa päällystettäessä levy asettuu saumattomasti toisiinsa. Leikattuja reunoja voidaan tarvittaessa pyöristää esimerkiksi käsihöylällä.

 

Levyjen kiinnittäminen tehdään liimalla. Kiinnitys voidaan varmistaa viimeistelynaulaimella tarvittaessa. Liimana suositellaan käytettävän suihkutettavaa liimaa, sulateliimaa, valkoista liimaa tai lasiliimaa.

 

Tuotetiedot:

  • 50 % luonnollinen polyesteri
  • 50 % kierrätetty polyesteri
  • 0-0,5 % titaanioksidi
  • Läpivärjätty natriumsulfaatilla ja soodalla

 

Levyn koko:

  • 1220×2420 mm

 

Varastointi:

Akustiikkalevyt tulee varastoida kuivassa ja viileässä. Levyt tulee pitää kaukana lämmöstä ja mahdollisesta tulipalon vaarasta. Varastointitilassa tulee olla hätäuloskäynti tulipalon tai muun vaaran varalta.