Akustiikkalevy

4.00 / 5 perustuu 1 asiakkaan arvioon
(1 tuotearvostelu )

128,20 286,60 

Akustiikkalevyt ovat monikäyttöisiä ja sopivat erinomaisesti seinäkkeiksi, seinille tai katoille. Ne ovat täydellinen valinta toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin, joissa halutaan parantaa akustiikkaa ja luoda miellyttävämpi äänimaailma.

Arvioitu toimitusajankohta: to 20.06. - ke 26.06.2024

Ääntä eristävät ja vaimentavat akustiikkalevyt

 

Akustiikkalevyt on valmistettu polyesteristä. Levyt ovat kevyitä ja helppoja kiinnittää. Akustiikkalevy eristää ja vaimentaa ääntä tehokkaasti. Pinnaltaan akustiikkalevyt ovat kauniin eläväisiä. Ne ovat läpivärjättyjä ja paksuudeltaan 9 tai 22 millimetriä. Akustiikkalevyjä voidaan käyttää seinäkkeissä, seinissä tai katoissa. Akustiikkalevyt soveltuvat erityisesti toimistoihin, kokoustiloihin, julkisiin tiloihin, kouluihin, saleihin ja auditorioihin.

Akustiikkalevyjä voidaan leikata katkoteräveitsellä tasaista pintaa vasten. Levyjä voidaan leikata myös viisteeseen, jolloin esimerkiksi seinän sisänurkkaa päällystettäessä levy asettuu saumattomasti toisiinsa. Leikattuja reunoja voidaan tarvittaessa pyöristää esimerkiksi käsihöylällä.

 

Levyjen kiinnittäminen tehdään liimalla. Kiinnitys voidaan varmistaa viimeistelynaulaimella tarvittaessa. Liimana suositellaan käytettävän suihkutettavaa liimaa, sulateliimaa, valkoista liimaa tai lasiliimaa.

 

Tuotetiedot:

 • 50 % luonnollinen polyesteri
 • 50 % kierrätetty polyesteri
 • 0-0,5 % titaanioksidi
 • Läpivärjätty natriumsulfaatilla ja soodalla
 • Akustiikkalevyille on myönnetty rakennusmateriaalien parhain päästöluokitus M1

 

Levyn koko:

 • 1220 x 2420 x 9 mm
 • 1220 x 2420 x 22mm
 • 1620 x 2440 x 22mm
 • Levyn jäykkyyden määrittelee sen tiheys.

 

Varastointi:

Akustiikkalevyt tulee varastoida kuivassa ja viileässä. Levyt tulee pitää kaukana lämmöstä ja mahdollisesta tulipalon vaarasta. Varastointitilassa tulee olla hätäuloskäynti tulipalon tai muun vaaran varalta.

1 arvostelua Akustiikkalevy

4.00 / 5 tähteä

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
 1. Arvostelijan profiilikuva
  4 / 5

  Heli J.

  Väri ei ole puhtaan valkoinen vaan sinisen vihreä :flushed:

Lisää tuotearvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *