TIETOA MEISTÄ

Keittiötuning verkkokauppa

Keittiötuning on tarjonnut laadukkaita keittiöremonttituotteita vuodesta 2014. Yli 30 vuoden kokemuksella keittiöiden ja kodin saneerauksista tarjoamme asiakkaillemme kattavan valikoiman tuotteita, jotka tekevät remontoinnista helppoa ja tuloksista kestäviä.

Valikoimamme sisältää erilaisia kalusterunkoja ja kalusteovia, joista voit valita joko tyylikkäitä maalattuja MDF-ovia tai edullisia mikrolaminaattiovia. Lisäksi meiltä löydät laajan valikoiman sisustuslevyjä, listoja ja muita remonttituotteita, jotka auttavat sinua luomaan juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Olemme ylpeitä voidessamme kantaa ”Suomalainen verkkokauppa” avainlippua, mikä takaa, että liiketoimintamme on täysin suomalaista ja tukee kotimaista työtä ja osaamista. Tämä merkki on osoitus sitoutumisestamme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja löydä kaikki tarvitsemasi keittiöremonttiisi Keittiötuningin verkkokaupasta!

Interior of modern white kitchen with timber table and metal geometrical glowing lamps

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Keittiötuning-verkkokaupalle Avainlippu-tunnuksen

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Keittiötuning-verkkokaupalle arvostetun Avainlippu-tunnuksen, joka on merkki suomalaisesta työstä ja laadusta. Tämä tunnustus korostaa sitoutumistamme kotimaiseen tuotantoon ja suomalaiseen yrittäjyyteen. Kiitämme asiakkaitamme ja kumppaneitamme tuesta, joka mahdollistaa jatkuvan kasvumme ja kehityksemme. Tutustu uudistettuun tuotevalikoimaamme!

Tietoa meistä

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Älä epäröi ottaa yhteyttä! Jos sinulla on kysymyksiä tuotteistamme tai palveluistamme, täytä yhteydenottolomakkeemme, niin palaamme asiaan mahdollisimman pian. Yhteydenottolomake löytyy verkkosivuiltamme, ja se on nopein tapa saada vastauksia kysymyksiisi.