Laminaattitaso – Carrara marmori 30mm

4.00 / 5 perustuu 1 asiakkaan arvioon
(1 tuotearvostelu )

1,18  per cm

Tuotteen hinta
 • Valitse etusivun muoto, suora tai R3-pyöristettynä. Päätysivut ovat suorat oletuksena.

Arvioitu toimitusajankohta: ke 3.07. - pe 5.07.2024

Tyylikäs carrara marmori laminaattitaso on keittiötasona lähes yhtä kestävä kuin massiivipuutaso, mutta on hinnaltaan huomattavasti edullisempi. Värien ja muotojen monipuolisuus takaavat sinulle mahdollisuuden suunnitella yksilöllisen ja viihtyisän keittiön useilla tyylikkäillä tasoratkaisuilla. Laminaattityötasot ovat saatavana 30 mm paksuisena.

Abs-tasot reunanauhoitetaan AirTec-menetelmällä, jolloin nauhoituksen yhteydessä ei käytetä erillistä liimaa lainkaan. Reunanauha sulatetaan kiinni levyn reunaan kuumailmapuhalluksella. Puhutaan nollasaumasta. Nollasauma on viimeisintä tekniikkaa ja sen kosteudenkestävyys on parempi kuin erillisellä liimalla tehty nauhoitus.

Katso myös muut laminaattitasot sekä massiivipuutasojen valikoima.

 

HUOM: Laminaattitasot valmistetaan asiakkaan toiveiden ja tilauksen mukaisesti. Täten virheettömällä mittatilaustuotteella ei ole palautusoikeutta.

Tuotetiedot:

 • Malli: Carrara marmori
 • Paksuus: 30mm
 • Reunalista: Pinnanvärinen ABS-nauha
 • Mittatarkkuus +0/-2 mm

 

Huom! erilaisista näytöistä johtuen värit voivat poiketa todellisista väreistä.

1 arvostelua Laminaattitaso – Carrara marmori 30mm

4.00 / 5 tähteä

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
 1. Arvostelijan profiilikuva
  4 / 5

  Timo R.

  Taso on tyylikäs ja mitat muuten tilauksen mukaiset, mutta etureunan pyöristys oli tekemättä, vaikka siitä erikseen sähköpostitse kysyttiin ja kyselyyn heti vastattiin. Oma aikatauluni oli kuitenkin sen verran tiukka, että jouduin asentamaan tuon suorareunaisen tason, vaikka se poikkeaa siltä osin keittiön muista työtasoista. Siitä pitkä miinus tuotteen valmistajalle & toimittajalle.

Lisää tuotearvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *